Vajzat po shikonin film atë natë, dhe papritmas u ngritën dhe vendosën të u trgojnë të gjithëve se sa e donë njëra tjetrën, ka thënë nëna e tyre, Betani.

Nënë e katërnjakeve nga Kandaja e postoi në Facebook videon, e cila u shikua më shumë se 51 milionë herë.

“Kjo është e mrekullueshme. Sa bukur të shohësh duke pritur me durim të përqafojnë njëra tjetrën duke i rrahur shpinën”, ka komentuar një përdoruese e rrjetit social.

“Nuk mund të jetë më ëmbël se kështu”, ka thënë një komentuese tjetër.

“Kjo video bën që zemra të më këndojë”, u shpreh një tjetër.

The girls love hugging each other 🤗

Opslået af Webb Quadruplets Updates på 1. januar 2018