Bitcoin është kriptovalutë me të cilën bëhen transakcione nëpërmjet të internetit dhe është valutë e pavarur nga politikat e Bankës Qendrore, gjë që e bën të jetë valutë e fuqishme dhe e sigurt dhe plotësisht e mbrojtur nga ndikimi i inflacionit.
Lexo Komplet Artikullin me poshte

KOMPANIA E PARE SHQIPTARE QE BEN PAGESE ME BITCOIN?