Një ngjarje e rrallë qiellore pritet të ndodhë orët e para të së hënës (nesër, 13 nëntor).

Jupiter dhe Venusi do të jenë të dukshme për syrin e njeriut.

Planetët do të shfaqen së bashku në jug-lindje, pikërisht mbi horizont, dhe mund të shfaqen si një si një yll i ndritshëm, raporton BBC.

Planetët do të shihen me sy të lirë nga një pjesë e madhe vendesh, përfshirë edhe Shqipërinë.