Si në çdo garë tjetër, edhe në Kupën e Botës kishte gabime që u shndërruan në momente qesharake, rasti i Batshuayit pas golit të Adnan Januzaj e deri tek simulimet e Neymar dhe të lojtarëve tjerë, që po shquhet për talentin e aktrimit.Në SHBA, FOX ka analizuar të gjitha këto raste në studio me mysafirë, pasi kishin krijuar një video që kishte për mbledhur të gjitha këto raste.

https://youtu.be/6o809MJvyI4